RECENZE: Dělat restaurační byznys v dnešní době, to chce odvahu. V nejisté době se spousta podnikatelů uchyluje k zavíraní podniků. Aby přišel úspěch, člověk musí přijít s originálním konceptem. Stejně jako Martin a Eva Čejkovi. Do svého portfolia uzenářství po celé republice před nedávnou dobou přidali podnik se jménem Bufáček. Ten se nachází v Karlíně.
Českých restaurací je v Praze celá řada. Skvělých, průměrných, ale i špatných. Mnoho je také podniků, které jsou zaměřeny na další světové kuchyně – třeba italská, mexická, asijská.
Bufáček přišel s něčím úplně jiným.
Čejkovi otevřeli bufet v Praze, ve kterém se z drtivé většiny podává všechno vlastní výroby. Od klobás, paštik, jitrnic, až po maso. Nechybí ani čepované pivko od místního sládka, které na čepu jen tak nenajdete.
Zkrátka všechno domácí, žádná industriální výroba.
Celý článek naleznete zde.
Zdroj: https://www.prahain.cz/jidlo/po-tomhle-si-uz-sekanou-v-globusu-za-dvacku-nedate-bufacek-v-karline-bori-stereotypy-bufetu-11144.html