Seznam.cz
Květen 2024: Maximálně dvouletý skot, minimum chemie, orientace na bohatší Prahu a využívání Instagramu či Facebooku. To jsou ingredience úspěchu řeznictví rodiny Čejkových.
.
Seznam.cz
Květen 2024: Maximálně dvouletý skot, minimum chemie, orientace na bohatší Prahu a využívání Instagramu či Facebooku. To jsou ingredience úspěchu řeznictví rodiny Čejkových.
.
Toprecepty.cz
Duben 2024: Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny.
.
Sedmička
Duben 2024: Dejte na první dojem a sledujte obsah masa i dalších přísad.
.
Vitalia.cz
Duben 2024: Klouže buřt nad ohněm z klacku? Řezník nastavil maso moukou.
.
Zena-in.cz
Duben 2024: Není špekáček jako špekáček! Vsaďte na tipy odborníka a dopřejte si u táboráku ty nejlepší kousky.
.
Primanapady.cz
Duben 2024: Jak najít ten nejlepší špekáček, který rozzáří vaše chuťové pohárky a potěší všechny kolem?
.
Inback.cz
Duben 2024: Správný špekáček vyžaduje vepřové maso, hovězí maso a hřbetní sádlo.
.
Dokonalazena.cz
Duben 2024: Vsaďte na tipy odborníka a dopřejte si u táboráku ty nejlepší kousky.
.
Vitalnisenior.cz
Duben 2024: Není špekáček jako špekáček! Tipy řezníka na nejlepší kousky.
.
Topmoments.cz
Duben 2024: Vybírejte příště špekáčky s jistotou a užijte si perfektní chvilky u ohně s rodinou a přáteli.
.
Receptyonline.cz
Duben 2024: Pokud chcete mít jistotu, že si opravdu pochutnáte a že špekáček bude skvělý i pro vaše děti, přečtěte si rady Martina Čejky.
.
Tojesenzace.cz
Duben 2024:Vsaďte na tipy odborníka a dopřejte si u táboráku ty nejlepší kousky.
.
Marianne
Únor 2024: Valentýn je tady! Tipy na dárky, které překvapí a řeknou za vás vše. Doporučení na Cool hovězí.
.
Svět ženy
Únor 2024: Milovníci hovězího masa si nemohou nechat ujít rodinnou chloubu od Čejky! A že to nejsou jen nablýskané řeči potvrzuje i fakt, že se COOL Hovězí stalo Regionální potravinou roku 2021!
Venkov styl
Leden 2024: Někdo to rád hořké, jiný kyselé, další slané… Co člověk, to různá chuť. Ještěže pochoutek je na světě tolik! Doporučení na kachní paštiku.
Idnes.cz
Prosinec 2023: Štědrovečerní tabule letos vyjde na 1 589 korun. Prodraží ji tradiční salát. Meziroční srovnání cen surovin.
Zena-in.cz
Prosinec 2023: Dokonalá vinná klobása potřebuje čas. Řízek zase správný postup při smažení.
.
Fresh.iprima.cz
Prosinec 2023: Dárek na poslední chvíli: Darujte výběr tradičních delikates. Věnujte možnost výběru z široké palety kvalitního masa i uzenin, které zanechají nezapomenutelný otisk v paměti
Life4you.cz
Prosinec 2023: Potěšte své blízké Labužnickým voucherem na nákup v exkluzivním Řeznictví Čejka
Blesk.cz
Prosinec 2023: Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce.
.
Ahaonline.cz
Prosinec 2023: Jak se vyznat v mase a uzeninách a proč zvážit raději nákup u řezníka s dobrou pověstí? Jak vybírat jsme se zeptali řezníka Martina Čejky.
PrahaIN
Prosinec 2023: Proč není dobré kupovat balenou vinnou klobásu. Na rozdíl od klasických klobás se neudí, ale prodává se čerstvá. „Právě tím je vinná klobása výjimečná a musí se rychle zpracovat.
LIFESTYLENEWS
Prosinec 2023: Potěšte své blízké Labužnickým voucherem na nákup v exkluzivním Řeznictví Čejka.
Trendyzdravi.cz
Prosinec 2023: Jak nakoupit kvalitní maso a uzeniny na sváteční tabuli. Čerstvá vinná klobása? Datum spotřeby je rozhodující!
TopVougue.cz
Prosinec 2023: Dopřejte si poctivé výrobky, které potěší váš mlsný jazýček. Umíte však vybrat ten správný produkt? My jsme se poradili s Martinem Čejkou.
PRIMA NÁPADY
Prosinec 2023: Vánoční gurmánský průvodce. Tradiční klobásy patří mezi nejoblíbenější výrobky. Kvalitní uzeniny tohoto typu si totiž díky své univerzálnosti najdou fanoušky při kdejaké příležitosti.
Topgentleman.cz
Prosinec 2023: Poctivou šunku poznáte snadno už na první pohled, a to podle řezu. „V případě, že uvidíte kousky svaloviny, šunka je skutečně kvalitní
DokonaláŽena.cz
Prosinec 2023: Čtyři kroky k nejlepšímu masu a uzeninám na sváteční sezónu.
ČeskéNápoje.cz
Prosinec 2023: Vánoční průvodce masem a uzeninami od Řeznictví Čejka.
Blesk.cz
Prosinec 2023: Dá se kvalita masa v dnešní době opravdu poznat očima? Řezník radí, jak se nespálit při výběru na Vánoce.
.
Ona DNES
Prosinec 2023: Doporučené tipy na štědrovečerní stůl. Cool hovězí šunka z řeznictví ČEJKA.
MF DNEs
Prosinec 2023: Štědrovečerní večeře je jednou za rok a na té lidé nešetří, říká Martin Čejka.
Magazín AHA
Prosinec 2023: Martin Čejka popisuje, jak poznat kvalitní masný produkt okem zákazníka a na co si dát pozor.
Top Gentleman
Listopad 2023: Řeznictví Čejka prošlo na podzim rebrandingem a prohloubilo svou spolupráci s vyhlášeným pražským podnikem Červený jelen.
ŽENY sro
Listopad 2023: Poptávka po kvalitních produktech, od tlačenky až po uzeniny a lahodné pomazánky, stále roste. Řada těchto chuťovek navíc pravidelně získává prestižní ocenění.
České nápoje
Listopad 2023: Máte chuť na mimořádnou tlačenku, vepřové hody, delikátní pomazánky, paštiky, šunky, uzené salámy, skvělé klobásy, perfektní sýry, nebo třeba na piva z lokálních pivovarů a chutná česká vína? Pak vám tento úžasný podnik bez námahy splní všechna vaše přání.
Čas jen pro mě
Listopad 2023: Kvalitní řemeslo je hlavním pilířem práce rodiny Čejkových, jejichž řeznictví je jasným důkazem, že i v dnešní době a přes těžkou konkurenci velkovýrobců lze vyrábět mimořádné produkty, které nadchnou i ty nejnáročnější milovníky uzenin, lahůdek a masa.
Extra.cz
Listopad 2023: Chlouba Řeznictví Čejka a rodinná receptura děděná už po několik generací! Čejkovi připravují tlačenku prostě trochu po svém. Klíčem k jejímu úspěchu je způsob vaření masa a poctivé koření.
PRIMA DOMA
18.11.: Pokud vás přepadne touha po tradičním, místním jídle, které je zároveň výjimečné a na vysoké úrovni, pak rozhodně nesmíte minout karlínský Bufáček!
Deník Právo
Listopad 2023: Východočeské řeznictví proniklo až do metropole.
Life4you
Listopad 2023: Chutně a poctivě již přes sto let!. Rodinného řeznictví Čejka se ujímá čtvrtá generace. Vsadila na osvědčenou klasiku v moderním pojetí.
Zboží a prodej
Říjen 2023: Pod značkou Crafted for Friends najdou zákazníci prémiové potravinářské produkty od českých výrobců. Zároveň jde o označení neformální aliance složené právě z těchto výrobců. Ambicí je posílit pozici českých craftových značek na domácím i zahraničním trhu a vytvářet pro ně nové příležitosti.
ŽENY s.r.o.
Říjen 2023: Na základce jsem nosila na svačinu jitrnice. Když jsem si brala 4 na den, tak už to začalo být doma mamce podezřelé, a tak jsem přiznala, že je vyměňuji za nápovědy v dějepise a matice.
PrahaIN
Září 2023: Podivnosti se například dějí okolo mletého masa, které je v Čechách velmi populární. V chladících boxech některých obchodů nabízejí takzvané masné polotovary.
PrahaIN
Září 2023: „Kůže se namočí, aby změkly, a přidá se k nim speciální přípravek. Potom se kůže kutrují, lidově řečeno míchají tak, až se z nich vytvoří pěna, která má růžovou barvu. Takto vzniklou emulzi zahustí, ochutí a přidávají do uzenin.“
Pardubický deník
Srpen 2023: Bistro jídelna Čejka na jedné z nejrušnějších pardubických ulic, na třídě 17. listopadu, nabízí i jídla do stokoruny.
PrahaIN
Srpen 2023: Kdysi byli staří řezníci a uzenáři hrdí na svůj stav a zákazníkům předkládali zboží nejvyšší možné kvality. Staré cechy ale dávno zanikly, práci mistrů, kterých už zbývá málo, nahradila průmyslová výroba potravinářských gigantů.
PrahaIN
Srpen 2023: Do řetězců nedodáváme. Chceme udržet naši tradici a zákazníkům prodávat svoje vlastní kvalitní výrobky. Žádnou masovou výrobu uzenin nikdy dělat nebudeme! I když by to možná bylo snadnější. Naši předci by se v hrobě museli obracet, kdybychom tuto rodinnou tradici porušili.
PrahaIN
Srpen 2023: Používáme pouze klasické metody, protože ctíme staré rodové tradice. Naše řemeslo je pro nás nejen obživa, ale hlavně služba pro lidi. Jaké nekalé praktiky používají někteří podnikatelé, to zjistíte v tomto článku.
Pardubický deník
Duben 2023: Kde se dobře a levně najíst? Ve kterých restauracích v Pardubickém kraji se dá dobře najíst a neutratit přitom majlant? Reportér Deníku dal dohromady několik tipů napříč celým regionem, kde vám obě zmíněné podmínky splní.
PrahaIN
Duben 2023: Bufáček boří veškeré mýty o stereotypním bufetu. Už jste měli sekanou v housce? Redakce PrahaIN u nás ochutnávala,
Pardubický deník
Únor 2023: Účastníme se i regionálních akcí jako je masopust v Chrasti u Chrudimi, kde se tato akce stala tradicí. Citace z deník.cz „Bonusem byla staročeská zabijačka, o kterou se postarala řeznická a uzenářská firma Oldřicha Čejky.“
CzechCrunch
Leden 2023: Sázka na tlačenku a sekanou. Řeznickou tradici z první republiky přenesli do malého bufetu v Karlíně
Pardubický deník
Únor 2022: Kraj zveřejnil výsledky soutěže MLS Pardubického kraje za rok 2021, kde soutěží regionální potraviny. Ocenění si odneslo 22 potravin z měst a obcí napříč krajem.
Pardubický deník
Únor 2022: Ocenění MLS Pardubického kraje za rok 2022 získalo 26 regionálních produktů. Jako už tradičně se může chlubit hned dvěma výrobky Řeznictví a uzenářství Čejka ze Skutče.
Zboží a prodej
Říjen 2021: Během pandemie koronaviru regionálním výrobkům zákazníci věnovali ještě větší pozornost.. Rostou rovněž oceněné výrobky v soutěži Regionální potravina, letos byl ročník historicky nejúspěšnější.
ČT Kluci v akci Kluci v akci
Říjen 2021: Domácí bramborové noky s houbami, tymiánem a smetanou, zdobené naším COOL HOVĚZÍM (stopáž 5:30)
ČT Všechno co mám ráda
Červenec 2019: O rodinné tradici, aneb jak se dělá řeznická sekaná. Pojďte si to s námi vyzkoušet (ve stopáži od 11:50)
Pardubický deník
Září 2011: Odměňte fachmana. Příběh Oldřicha Čejky, který drží rodinný podnik pevně a poctivě
Projekt Rodinná firma
2011: Řeznictví se mu povedlo obnovit díky receptům z notýsku.